ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka son çeyrekte stop etti...

Pınar Karşıyaka son çeyrekte stop etti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka son çeyrekte stop etti...

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 26.haftasında Pınar Karşıyaka 19 sayıyla öne geçtiği maçta Darüşşafaka Doğuş'a 95-90 mağlup oldu.

Karşılaşma karşılıklı basketlerle başlarken Pınar Karşıyaka, Green, Summers ve Owens üçlüsüyle etkil oldu. Darüşşafaka Doğuş ise Wannameker ile skor buldu. 10-0'lık seri yakalayan yeşil kırmızılılar ilk çeyreği 25-18 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Daçka'ya 8 dakika sayı şası vermeyen Pınar Karşıyaka farkı 18 sayıya kadar çıkarırken soyunma odasına 42-29 üstün gitti. İkinci yarıda Green ve Summers ile skor bulmaya devam eden Pınar Karşıyaka farkı 19 sayıya kadar çıkarttı. Son çeyreğe 68-57'lük skorla Pınar Karşıyaka önde girdi. Son çeyrekte Daçka farkı eritmeyi başarırken Wilbekin ve Wannamaker'ın basketleriyle bitime iki dakika kala 90-89 öne geçti. Karşıyaka, Green ile hücumu son 4 saniye kala hücumu değerlendiremedi ve Anderson'un sayılarıyla karşılaşmayı 95-90 kaybetti.


PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Ankara'da yokları oynadı...
Sonraki Haber 23 Nisan’ın en özel konseri Bornovalı çocuklardan

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?