ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Rytas ile berabere kaldı avantajı kaptı

Pınar Karşıyaka, Rytas ile berabere kaldı avantajı kaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Rytas ile berabere kaldı avantajı kaptı

Eurocup 8'li Finalleri ilk maçında Pınar Karşıyaka deplasmanda Lietuvos Rytas ile 81-81 berabere kaldı.

Karşılaşmaya Pınar Karşıyak iyi başlayamadı ve 8-2 geri düştü. Yeşil kırmızılılar Diebler ve Barış ile sayılar bulurken savunmada sıkıntı yaşadı. Orelik'in sayılarıyla ilk çeyreği ev sahibi ekip 30-21 önde tamamladı. İkinci çeyreğe Gabriel ve Dixon'ın sayılarıyla başlayan Pınar Karşıyaka Janavicius ve Kavaliauskas'ın sayılarına engel olamadı. Gecevicius'un sayılarıyla Lietuvos Rytas soyunma odasına 49-40 üstün gitti. İkinci yarıda Strawberry ve Dixon ile etkili olan temsilcimizde Gabriel ve Diebler'in sayılarıyla farkı kapattı. Dixon ve Diebler'in sayılarıyla maçta ilk defa 60-58 öne geçti. Dixon'ın devreye girmesiyle son çeyreğe 67-67 eşitlikle girildi. Son çeyrekte Cemal ve Dixon'ın sayılarıyla Pınar Karşıyaka farkı 4 sayıya çıkardı. Lavrinovic'in sayılarıyla ev sahibi ekiip farkı tekrar 6 sayıya kadar çıkarttı. Maçın sonunda Strawberry ve Dixon'ın üçlükleriyle ve Gabriel'in sayılarıyla yeşil kırmızılılar eşitliği sağladı. Son topta Rytas sayı bulamayınca karşılaşma 81-81 eşitlikle tamamlandı.

Pınar Karşıyaka'da Bobby Dixon 20 sayı 5 ribaund 7 asist ile maçın en skorer ismi oldu. Jon Diebler 16 sayı 2 ribaund 1 asist ve D.J. Strawberry 14 sayı 4 ribaund 3 asist ile mücadele etti.

Lietuvos Rytas'da ise Gecevicius 19 sayı 4 ribaund 5 asist ve Orelik 18 sayı 8 ribaund 4 asist kaydetti.

 

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ayhan Akman yine tribünde...
Sonraki Haber İzmir Belediyesi Davasına bakan hakimlerin görev yerleri değişti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?