ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Rusya’da…

Pınar Karşıyaka Rusya’da…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Rusya’da…

Pınar Karşıyaka Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi’nde yarın deplasmanda karşılaşacağı Avtodor Saratov için Rusya’ya gitti.

İlk 3 maçta 2 galibiyet ve 1 yenilgi alan Pınar Karşıyaka, 5 puanla averajla 4. sırada yer aldığı grupta yarın aynı puana sahip Avtodor Saratov'a konuk olacak. Saratov kentindeki Kristall Arena'daki müsabaka saat 20.00'de başlayacak.

Sergey Mokin'in çalıştırdığı Rus ekibi, daha önce Türk ekipleriyle oynadığı 12 maçta 4 galibiyet ve 8 yenilgi aldı. Avtodor Saratov, geçen sezon ULEB Avrupa Kupası'nda aynı grupta yer aldığı Beşiktaş'ı 2 maçta da mağlup etmişti.

Avrupa kupalarında 155. maçına çıkacak yeşil-kırmızılı ekip, daha önce oynadığı müsabakalarda 74 galibiyet, 79 yenilgi ve 1 beraberlik aldı. Bu karşılaşmalarda 12 bin 90 sayı atan Pınar Karşıyaka, potasında 12 bin 8 sayı gördü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir'de FETÖ operasyonu
Sonraki Haber Yılmaz Özdil Karşıyaka'da 8 saat imza dağıttı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?