ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Royal Halı Gaziantep'i yendi

Pınar Karşıyaka, Royal Halı Gaziantep'i yendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Royal Halı Gaziantep'i yendi

14. Uluslararası Cevat Soydaş Turnuvası’nın ilk gününde Pınar Karşıyaka, Royal Halı Gaziantep'i 82-77 mağlup etti.

14.Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası açılış maçında Milli Takımlarda yer alan antrenörlerinden yoksun olan Pınar Karşıyaka ile Royal Halı Gaziantep karşılaştı. Mücadelenin ilk sayıları Gaziantep temsilcisi adına Jawad Williams’tan geldi. Karşılıklı basketlerle geçen aranın ardından Royal Halı Gaziantep, Earl Calloway’in basketleri ile ilk çeyreğin bitimine 3 dakika kala 13-17 öne geçti.  Karşıyaka Palacios’un basketi ile farkı azaltmaya çalışsa da ilk çeyreği Royal Halı Gaziantep, 16-19 önde kapattı.
İkinci çeyreğe Mutlu Demir’in basketleri ile başlayan Karşıyaka ilk 5 dakikayı 34-32 önde geçti. Bu dakikadan sonra üstünlüğü ele alan Gaziantep temsilcisi ilk yarıyı 42-44 önde tamamladı.
İkinci yarıya Royal Halı Gaziantep, yine Jawad Williams’ın 3 sayılık basketi ile başladı. Stevic’in de skora katkı sağlaması ile kontrolü ele geçiren Gaziantep temsilcisi skoru 42-49’a getirdi. Oyuncu değişiklikleri ile oyunda dengeyi sağlayan Pınar Karşıyaka, Ceyhun Altay’ın basketleri ile skoru üçüncü çeyreğin bitimine 2 dakika 57-51’e getirdi. Çeyreğin son hücumunu da Dixon ile değerlendiren İzmir temsilcisi son çeyreğe 62-56 önde girdi.
Son çeyrekte hücumda zorlanan Royal Halı Gaziantep, Pınar Karşıyaka savunmasına karşı sayı üretmekte zorlandı ve maçın son 4 dakikasına İzmir temsilcisi 70-60 önde girdi. Son 2.48’e girilirken Diebler’in üç sayılık basketi ile skoru 75-60’a getiren Pınar Karşıyaka’ya karşılığı Royal Halı Gaziantep, Stevic ve Uğur ile verdi ve skoru 75-67’ye getirdi. Gaziantep’in çabalarına rağmen Pınar Karşıyaka sahadan 82-77 galip ayrıldı. 

PINAR KARŞIYAKA

Mutlu Demir: 11 sayı, 5 ribaund; Juan Palacios: 15 sayı, 6 ribaund, 2 asist; Dj Strawberry: 3 sayı, 4 ribaund, 3 asist; İnanç Koç: 1 sayı; Robert Dixon: 8 sayı, 3 ribaund, 5 asist; Mert Celep: 0 sayı; Yunus Sonsırma: 2 sayı, 1 ribaund, 1 asist; Kenneth Gabriel: 16 sayı, 5 ribaund; Ceyhun Altay: 10 sayı, 6 ribaund, 1 asist; Jon Diebler: 11 sayı, 1 ribaund; Soner Şentürk: 5 sayı, 2 ribaund, 2 asist

ROYAL HALİ GAZİANTEP

Erden Eryüz: 1 asist; Oliver Stevic: 10 sayı, 9 ribaund, 1 asist; Paul Harris: 5 sayı, 2 ribaund; Tufan Önen: Oynamadı; Tomislav Ruzic: 2 sayı, 2 ribaund; Cory Higgins: 17 sayı, 5 ribaund; Jawad Williams: 19 sayı, 5 ribaund; Gökhan Şirin: 3 sayı, 1 ribaund; Earl Calloway: 14 sayı, 3 ribaund, 5 asist; Uğur Can Oğüt: 7 sayı, 3 ribaund, 2 asist; Altan Erol: 2 ribaund

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sonunda spor keşfedildi...
Sonraki Haber Kent Hastanesi 10.yaşını kutladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?