ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Play-Off'u garantiledi

Pınar Karşıyaka Play-Off'u garantiledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Play-Off'u garantiledi

Spor Toto Basketbol Ligi 29.haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda Demir İnşaat Büyükçekmece'yi 100-99 mağlup ederek Play-Off'u garantiledi.

Play-off'a girme mücadelesi veren iki ekibin karşılaşmasına ev sahibi takım, Ceyhun Altay ve Robinson'un skorer oyunuyla başladı. Bu oyunculara Kenan Sipahi, Can Altıntığ ve Iverson ile karşılık veren İzmir temsilcisi, mücadelenin 5. dakikasını 15-12 önde geçti. Müsabakanın 8. dakikasında 17-17 eşitliği sağlayan Demir İnşaat Büyükçekmece, iyi oyununu sürdürerek, ilk periyodu 25-21 önde tamamladı. İkinci çeyreğin ilk dakikasında Roll'un 3 sayılık basketiyle farkı 7 sayıya (28-21) çıkaran Demir İnşaat Büyükçekmece; Walker, Eldridge ve Seawright'ın isabeti şutlarıyla 17. dakikanın başında farkı 12 sayıya (43-31) kadar taşıdı. Pınar Karşıyaka, Can Altıntığ'ın arka arkaya kaydettiği 11 sayıyla farkı eritti ve 19. dakika 46-42 ev sahibi takımın üstünlüğüyle geçildi. Kalan bir dakikalık bölümde karşılıklı sayılar atılırken, devre arasına Demir İnşaat Büyükçekmece'nin 49-44'lük üstünlüğüyle girildi.

Pınar Karşıyaka, karşılıklı basketlerle başlayan üçüncü çeyrekte rakibi üzerinde baskı kurdu. Mücadelenin 26. dakikasında (56-55) ve 27. dakikasında (59-58) farkı 1 sayıya kadar düşüren konuk ekip, öne geçme şansını değerlendiremedi. Bu dakikadan sonra serbest atış çizgisinden bulunan basketlerle skor üç kez eşitlendi. Periyodun bitimine 27 saniye kala Wright'ın serbest atıştan kaydettiği 2 sayıyla 66-64 öne geçen Pınar Karşıyaka, son çeyreğe 68-66 önde girdi. Pınar Karşıyaka üçüncü periyodunun son dakikasında elde ettiği skor avantajıyla başladığı dördüncü çeyrekte rakibinin çabasına rağmen üstünlüğünü kaybetmedi. Arka arkaya dış atışlardan skor bulan İzmir takımı, 37. dakikada farkı 8 sayıya (88-80) çıkardı. Demir İnşaat Büyükçekmece'nin geri dönmek için verdiği büyük mücadele sonuçsuz kaldı ve Pınar Karşıyaka, sahadan 100-99 galip ayrıldı.


Demir İnşaat Büyükçekmece                                               Pınar Karşıyaka

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber On binler laiklik için zincir oluşturdu
Sonraki Haber Ufuk Sarıca:''Play-off'ta elimizden geleni yapacağız''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?