ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Play-Off'ta Anadolu Efes karşısında

Pınar Karşıyaka Play-Off'ta Anadolu Efes karşısında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Play-Off'ta Anadolu Efes karşısında

ING Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final serisi ilk maçında Pınar Karşıyaka bu akşam deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaşacak.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak olan mücadele saat 19:30'da başlayacak ve TRT Spor kanalından canlı yayınlanacak. Pınar Karşıyaka'da Berkan Durmaz ve Burak Can Yıldızlı, sakatlıkları nedeniyle bu etapta forma giyemeyecek. Pınar Karşıyaka'dan yapılan açıklamada, Berkan Durmaz'ın sağ ayak bileğindeki bağ yaralanması ve kemik iliği ödemi nedeniyle tedavisinin devam ettiği, Anadolu Efes serisinde mücadele edemeyeceği belirtildi. Sağ omzunda bağ yaralanması bulunan Burak Can Yıldızlı'nın tedavisinin ise 4-6 hafta süreceği bildirildi.
Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka arasında oynanacak ve 2 galibiyete ulaşacak takımın yarı finale yükseleceği serinin ikinci müsabakası 13 Mayıs Cuma günü İzmir'de yapılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Güracar: İskeleti koruyup nokta transferler yapmak istiyoruz
Sonraki Haber Atatürk Kıyafetleri Sergisi İzmir'e geliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?