ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Play-Off yolunda büyük yara aldı

Pınar Karşıyaka Play-Off yolunda büyük yara aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Play-Off yolunda büyük yara aldı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 27.haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda Gaziantep Basketbol'a 74-73 mağlup oldu.

Karşılaşmaya konu takım hızlı başladı. Ev sahibi ekip Can´ın sayılarıyla beraberliği yakalamaya çalıştı. Rakip takım ise Akif´in atışlarıyla etkili olmaya çalışırken, ilk periyot 18-20 Pınar Karşıyaka´nın üstünlüğüyle tamamlandı.
2. periyotta dengeler bozulmadı. Pınar Karşıyaka, pota altında daha etkili olurken, oyundan kopmayan Gaziantep Basketbol ise Can ve Jelovac'ın sayıları ile beraberliği korudu. İlk yarı 40-40 berabere tamamlandı.
Karşılaşmanın 3. periyodunda Pınar Karşıyaka etkili oyunuyla beraberliği bozdu. Konuk ekip İlkan´ın sayılarıyla bu periyodu 53-56 önde tamamlandı.
Mücadelenin son periyodu da Gaziantep Basketbol´un baskılı oyunuyla son saniyelerde öne geçti. Ev sahibi takım bu periyotta kuvvetli savunma yaptı. Pınar Karşıyaka son topu kullanamadı ve karşılaşmayı 74-73 kaybetti.

GAZİANTEP BASKETBOL: Haciyeva (2), Vasiliauskas (14), Jelovac (11) Tomas (4), Jekiri (5), Mckıssıc (18), Can (18), Doğan (2)
PINAR KARŞIYAKA: Walker (15), Akif (12), Birkan (10), İlkan (11), Henry (6) Evans (6), Mareı (13)

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Çarşı Grubu: Gerekli cevabı Karşıyaka çocukları sahada verecektir
Sonraki Haber Tugay’a Yavru Vatan’dan anlamlı ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?