ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Neptunas'ı sahaya gömdü

Pınar Karşıyaka, Neptunas'ı sahaya gömdü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Neptunas'ı sahaya gömdü

Eurocup Son32 ikinci hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka konuk ettiği Neptunas'ı 99-85 mağlup ederek ikide iki yaptı.

Maça çok iyi başlayan Pınar Karşıyaka, Palacios ve Diebler'in etkili oyunuyla ilk çeyreği 30-16 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Neptunas oyunu dengelemeyi başarsa da Gabriel, Diebler ve Dixon ile sayılar bulan yeşil kırmızılılar soyunma odasına 53-41 üstün gitti. İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren ve taraftarını arkasına alan Pınar Karşıyaka aradaki farkı korumaya devam etti. Son çeyrekte Gabriel'in şovuyla farkı 20 sayılara kadar çıkaran yeşil kırmızılılar karşılaşmayı 99-85 kazandı.

Pınar Karşıyaka'da Jon Diebler 26 sayı 7 ribaund 6 asist ile maçın yıldızı oldu. Juan Palacios 20 sayı 4 ribaund, Bobby Dixon 16 sayı 3 ribaund 8 asist ve Kenny Gabriel 14 sayı 11 ribaund 1 asist 4 blok ile mücadele etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da sıkıntılı günler sürüyor
Sonraki Haber Ufuk Sarıca: Tek hedefimiz gruptan çıkmak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?