ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Muratbey Uşak'ı eli boş gönderdi

Pınar Karşıyaka, Muratbey Uşak'ı eli boş gönderdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Muratbey Uşak'ı eli boş gönderdi

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 7.hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka evinde Muratbey Uşak'ı 85-75 mağlup etti.

Karşılıklı sayılarla başlayan ilk periyotta 4'üncü dakikaya 11-11 eşitlikle girildi. Pınar Karşıyaka'da Ponitka 9 sayı ile takımının skor yükünü çekerken, Harrison ve Berkay'ın sayılarıyla etkili olan Muratbey Uşak bu bölümü 22-18 üstün tamamladı. İkinci çeyrekte Summers'in dış atışları ve Brown'un sayılarıyla skor üreten Pınar Karşıyaka karşısında, Muratbel Uşak'ta Görkem ve Lyons'la oyuna ortak oldu. Müsabakanın 18'inci dakikası 35-35 eşitlikle geçilirken, yeşil kırmızılılar soyunma odasına 1 sayı üstün girdi: 39-38.

Üçüncü periyotta Dillard'ın oyuna ağırlığını koymasıyla 23'üncü dakikada farkı 48-39'a kadar çıkaran Pınar Karşıyaka, son bölüme 60-53 önde girdi.Final periyodunda Uşak temsilcisinde Zachary Elias Auguste, serbest atışlardan bulduğu sayıların ardından yaptığı el hareketleri nedeniyle Karşıyaka tribünlerini gerdi. Yeşil kırmızılı seyirciler ve Karşıyaka benchi hakemlere tepki gösterirken, müsabaka kısa süre durmak zorunda kaldı. Salonda sahaya yabancı madde atılmaması için anons yapıldı. Ev sahibi ekip bu periyotta Summers, Muhammed ve Ponitka ile bulduğu sayılarla maçı 10 sayı farkla kazandı: 85-75.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Filede derbinin galibi Kaf Kaf
Sonraki Haber Karşıyaka'nın konuğu Sarıyer

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?