ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Metin Türen'i açıkladı

Pınar Karşıyaka Metin Türen'i açıkladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Metin Türen'i açıkladı

Karşıyaka Haber'in günler önce yazdığı transfer haberi gerçekleşti ve Pınar Karşıyaka Yeşil Giresun Belediyespor'dan Metin Türen'i transfer ettiğini resmen açıkladı.

Açıklama şöyle:
"Pınar Karşıyakamız, geçtiğimiz sezon  Yeşil Giresun forması giyen Milli oyuncu Metin Türen ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Pınar Karşıyaka ailesi olarak Metin Türen’e hoş geldin diyor, yeşil-kırmızılı forma ile birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz.
Metin Türen Kimdir?
2 Mayıs 1994 doğumlu 2.06 boyundaki Metin Türen, profesyonel kariyerine Darüşşafaka ile başladı. Geçtiğimiz sezon  Yeşil Giresun’da forma giyen Türen 2014 yılında Darüşşafaka’nın Türkiye Basketbol Ligi şampiyonluğunda önemli bir rol oynadı.Oyuncu şuan Milli Takım aday kadrosunda yer alıyor."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çarşı'da cinayet
Sonraki Haber Karşıyaka'da orman yangını...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?