ANA SAYFA > SPOR > PINAR KARŞIYAKA MALZEMECİSİ FUAT'TAN MİLLİ OYUNCUYA SÜRPRİZ

PINAR KARŞIYAKA MALZEMECİSİ FUAT'TAN MİLLİ OYUNCUYA SÜRPRİZ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
PINAR KARŞIYAKA MALZEMECİSİ FUAT'TAN MİLLİ OYUNCUYA SÜRPRİZ

2014 FIBA Dünya Kupası'na katılacak A Milli Basketbol Takımı'nın Çeşme'de devam eden kampında malzemeci olarak görev yapan Karşıyakalı Fuat, Fenerbahçe Ülker'in yıldızı oyuncusu Oğuz Savaş'a sürpriz yaptı...

A Milli Takım kampına Pınar Karşıyaka coachu, A Milli Takımın yardımcı antrenörü Ufuk Sarıca tarafından götürülen ve kampta görev yapan Pınar Karşıyaka'nın malzemecisi Fuat, bu sabah çalışmasında antrenman sonunda elinde bir pasta ile Oğuz Savaş'ın yanına geldi ve "İyi ki doğdum Oğuz" diyerek, milli oyuncunun doğum günü için büyük bir sürpriz yaptı.
Oğuz ve milli oyuncular Fuat'ın süprizini alkışlarken, arkadaşlarını da kutladılar.
Başantrenör Ergin Ataman yönetiminde hazırlıklarını 16 Temmuz Çarşamba gününe kadar Çeşme'de sürdürecek A Milliler,  22-31 Temmuz'da İtalya'nın Bormio kentinde çalışmalarına devam edecek. Bormio kentinden Brüksel'e geçecek ve Belçika ile özel maç yapacak A Milli Takım, daha sonra 4-8 Ağustos tarihlerinde İstanbul'da hazırlıklarını sürdürecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA SANAT DERNEĞİ KURULDU
Sonraki Haber FUTBOLCULARIN FORM DURUMU ŞİMŞEK'İ KIZDIRDI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?