ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka maçları çocuklara ücretsiz!..

Pınar Karşıyaka maçları çocuklara ücretsiz!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka maçları çocuklara ücretsiz!..

Pınar Cup'ta yaşanan çocuklara bilet uygulamasına gelen tepkilerin ardından Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Şubesi'nde açıklama yapıldı...

İşte o açıklama;

"2015-2016 sezonunda Basketbol Süper Ligi ve THY Euroleague’de mücadele edecek olan Pınar Karşıyakamızın maçlarını oynayacağı Karşıyaka Arena’da kurallar gereği bazı düzenlemelere gidilmiştir.

THY Euroleague kuralları gereğince müsabakanın oynanacağı salonda bütün koltuklar ve biletler numaralı olmalı ve herkes bilet veya kartında yazan koltuk numarasına oturmalıdır .

Geçtiğimiz senelerde, TBF’nin kesin talimatları ve yaptırımları olmasına karşın salona biletsiz girişler olmuş ve bunun sonucunda kulübümüz cezalar almıştır. Ayrıca final serisinde aşırı kalabalıktan dolayı 2 çocuk taraftarımızın sağlık problemleri yaşaması hala hafızalardadır.

Türkiye Basketbol Federasyonu yönetmelikleri ve 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunu göz önüde bulundurarak, 2015-2016 sezonunda salona biletsiz giriş kesinlikle yasaktır.

Pınar Karşıyaka basketbol takımının en önemli misyonlarından biri de Karşıyakalı nesiller yetiştirmektir.  Bu nedenle çocukları maça almamak gibi bir düşüncemiz asla olmamıştır.

Diğer taraftan, ARENA’nın sınırlı kapasitesi ve merdivenlerin dolması halinde karşı karşıya kalabileceğimiz yaptırımlar da  tüm Karşıyaka sevdalıları tarafından bilinmektedir.

Sonuç olarak ; sizlerden gelen talepler doğrultusunda, ücretsiz  çocuk bileti uygulaması yapılacaktır.

Aşağıda detayları yer alan uygulamanın başarısı ve devamı ancak taraftarımızın desteği ve anlayışı ile mümkün olabilecektir :

-Çocuk bileti, 2008-2009-2010-2011-2012-2013-2014-2015-2016 doğumlu çocuklar için geçerli olacaktır.

– Çocuk bileti alan ebeveynler çocuklarını kucaklarında tutmak durumundadırlar.

– THY Euroleaugue, Fenerbahçe, Anadolu Efes,  ve Playoff maçlarında Arena’da yaşanmasını beklediğimiz yoğunluk sebebiyle çocuk bileti uygulaması yapılmayacaktır.

– Yukarıda yazılı maçlar dışında kalan maçlarda, her bilet, kombine veya vip kart sahibi 1. Güvenlik girişinde (bahçe kapıları) yanında 2008 doğumlu veya daha küçük  BİR çocuğun kimliğini ibraz edip giriş yapabilir.

İlk kontrol sonrasındaki bilet standında; her bilet/karta karşılık bir adet ücretsiz çocuk bileti verilecektir. Bu biletler turnike veya el terminallerinde okutulup çocuklarımızın ebeveynleri ( anne-baba veya reşit kardeşleri)  ile beraber içeri rahat giriş yapmaları sağlanacaktır. Salon içinde güvenlik ve yoğunluk sebebiyle bu yaş grubundaki çocuklarımızın ebeveynlerinin kucağında olması  gerekmektedir.

-2008 yılından önce doğan çocuklarımız için  gişeden bilet alınması zorunludur.

-2008 yılından once doğmuş çocukları bulunan VIP Kombine kart sahibi taraftarımız diledikleri taktirde kombine kartlarını tribün kombineleri ile değiştirebilirler.

Saygılarımızla,

Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Şubesi"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ufuk Sarıca'nın adı parka verildi
Sonraki Haber ''Tiyatro Oscarları'' Karşıyaka'da dağıtıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?