ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka İtalya'dan mağlubiyetle dönüyor

Pınar Karşıyaka İtalya'dan mağlubiyetle dönüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka İtalya'dan mağlubiyetle dönüyor

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi ikinci haftasında temsilcimiz Pınar Karşıyaka deplasmanda Umana Reyer Venezia'ya 75-61'lik skorla mağlup oldu.

Karşılaşmaya arka arkaya üç sayılık basketlerle başlayan İtalyan temsilcisi ilk çeyrelk sonunda 17 sayılık farkı yakaldı: 31-14. İkinci çeyrekte savunmada toparlanan Pınar Karşıyaka devre sonunda farkı 11 sayıya indirdi: 42-31. İkinci yarıda top kayıplarına engel olamayan ve üçüncü çeyreği 57-42 geride tamamlayan temsilcimiz maçtan da 75-61'lik skorla mağlup ayrıldı.

Maçın en skorer ismi Pınar Karşıyaka'dan 22 sayıyla Muhammed Baygül olurken; Umana Reyer Venezia'da Michael Bramos 15 sayıyla karşılaşmayı tamamladı.

Karşılaşmanın son çeyreğinde yaşanan bir mücadelenin ardından yaşanan olayların ardından Umana Reyer Venezia'dan Jamelle Hagins ve Tyrus Mcgee'yi, Pınar Karşıyaka'dan ise Kevin Dillard ve Dajuan Summers diskalifiye edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Yolculuğum'', Karşıyaka Karşı Sanat Merkezi'nde
Sonraki Haber 9 Eylül Üniversitesi'nde FETÖ Operasyonu: 30 Gözaltı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?