ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka İtalya’da mağlup

Pınar Karşıyaka İtalya’da mağlup

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka İtalya’da mağlup

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde 4.maçına çıkan Pınar Karşıyaka deplasmanda Unahotels Reggio Emilia'ya 74-70 mağlup oldu.

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. Pınar Karşıyaka Vito Brown ve Jaylon Brown’un üçlükleriyle oyunda tutunurken basit hatalarla ilk çeyreği 19-13 geride tamamladı. İkinci çeyreğe de tutuk başlayan Yeşil Kırmızılılar McCollum’un devreye girmesiyle oyuna dengeyi getirdi. Savunmayı sertleştiren Pınar Karşıyaka Vito Brown  ve Kuzminskas’ın basketleriyle karşılaşmada öne geçti. Reuvers’in üst üste üçlükleriyle Unahotels Reggio Emilia soyunma odasına 35-33 önde gitti.

İkinci yarıya ev sahibi ekip etkili başlarken Reuvers’in basketleriyle farkı 8 sayıya kadar çıkardı. Yeşil Kırmızılılar Kuzminskas ve McCollum ile farkı tekrar ikiye indirse de Reggio Emilia’da sahneye Cinciarini çktı ve üst üste bulduğu sayılarla farkı tekrar 8’e çıkardı. McColum, Angola ve Brown’un basketkeriyle Karşıyaka farkı tekrar indirmeyi başardı. Son çeyreğe Yeşil kırmızılılar 57-53 geride girdi. Son çeyrekte ev sahibi ekip farkı açsa da Pınar Karşıyaka McCollum ve Angola’nın basketleriyle yine oyunda tutundu. Fark 3 sayı iken Kzuminskas ile sayı bulamayan Pınar Karşıyaka mücadeleden 74-70 mağlup ayrıldı.

Pınar Karşıyaka'da Errick McCollum 19 sayı 3 ribaund 7 asist ile maçın en skorer ismi olurken Vitto Brown 18 sayı 2 ribaund 1 asist ve yeni transfer Braian Angola 12 sayı 6 ribadund ile mücadele etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Emekliler Müzik Korosu Kuruluyor…
Sonraki Haber Sarıca: Yeni bir takım olmanın zorluklarını yaşamaya devam ediyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?