ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Emekliler Müzik Korosu Kuruluyor…

Emekliler Müzik Korosu Kuruluyor…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Emekliler Müzik Korosu Kuruluyor…

Karşıyaka Sanat Derneği, emeklilerden oluşacak müzik korosu kuruyor.

Sanat Yönetmenliğini, kanun üstadı Erol Gönüldaş’ın, yöneticiliği de Mehtap Gönüldaş’ın yapacağı Karşıyaka Sanat Derneği Emekliler Müzik Korosu 2023 yılında üç konser vermeyi de planlıyor. 
Karşıyaka Sanat Derneği ve Emekliler Korosu Yöneticisi Mehtap Gönüldaş, çalışmaların Pazar günleri Bostanlı Gode Cengiz Tesislerinde yapılacağını ifade ederken, “müziğe gönül verenleri, enstrüman çalarak, şarkı, türkü, pop söyleyen ve söylemek isteyen tüm emeklilerimiz koromuza davet ediyoruz. Dernek Başkanımız Avni Erboy’un büyük özverileri sonucunda böyle bir koro kurmayı amaçladık. Erol Gönüldaş koromuzun sanat yönetmenliğini üstlenecek ve bizimle birlikte olacak” dedi.
Karşıyaka Sanat Derneği Başkan Vekili Muhsin Gürmen, derneklerinin Türk Sanat Müziği Korosunun çok başarılı dönem geçirdiğini, misyonunu doldurduğu ve kendisini yenilemek amacıyla çalışmalarına ara verdiği ifade etti. Gürmen, “Şimdi gündemimizde emekliler koromuz var. Belki de İzmir’de ilk kez böyle bir oluşum olacak. Müzik sevdalıların tümünü koromuz çatısı altında görmeyi arzuluyoruz. Her Pazar öğleden sonrasını müziğe ayıracak olan dostlarımızı Gode Cengiz Tesislerine bekliyoruz. Çalışmalarımız 5 Aralık Pazar günü başlayacak” dedi. 


 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Efes Selçuk'ta ''Umutlu Bir Hikaye''
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka İtalya’da mağlup

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?