ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, İtalya'da galibiyet arıyor

Pınar Karşıyaka, İtalya'da galibiyet arıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, İtalya'da galibiyet arıyor

Eurocup Son 32 K Grubu'nda temsilcimiz Pınar Karşıyaka, gruptaki 4. karşılaşmasında çarşamba günü İtalya'da Dolomiti Energia'ya konuk olacak.

İtalya'nın Trento kentine gitmek üzere sabah saatlerinde İzmir'den ayrılan Pınar Karşıyaka kafilesi, hava koşulları nedeniyle İzmir-İstanbul uçağı geç kalktığı için saat 11.40'taki Venedik uçağına yetişemedi.

Bunun üzerine saat 16.50'deki uçakla Venedik'e hareket eden Pınar Karşıyakalı basketbolcular TSİ 19.00'da Venedik'e ulaştı. Yeşil-kırmızılı ekip, buradan kara yoluyla Trento'ya geçti. 

Eurocup son 32 turuna Trabzonspor Medical Park galibiyetiyle başlayan Pınar Karşıyaka, daha sonra İtalyan temsilcilerinden Grissin Bon'a deplasmanda ve Dolomiti Energia'ya İzmir'de mağlup olarak ilk 3 haftayı averajla 3. sırada tamamladı.

Karşıyaka Arena'daki ilk maçta rakibine 6 sayı farkla 85-79 mağlup olan temsilcimiz, rakibini 7 sayı ve üzeri farkla yenmesi halinde sıralama için avantaj yakalayacak.

Lazeric Jones'u transfer eden Pınar Karşıyaka, ABD'li oyun kurucunun lisans işlemlerini tamamladı. Jones’un yarın sahada olması bekleniyor

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yedek formasız maça çıkan Karşıyaka’ya ceza!..
Sonraki Haber Uğur Yıldırım, muhtarları ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?