ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka HDI Sigorta Afyon Belediyespor'u konuk ediyor

Pınar Karşıyaka HDI Sigorta Afyon Belediyespor'u konuk ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka HDI Sigorta Afyon Belediyespor'u konuk ediyor

Takımdaki 7 oyuncunun koronavirüse yakalanması nedeniyle Bahçeşehir Koleji ve Büyükçekmece ile oynaması gereken maçlar ertelenen Pınar Karşıyaka, yarın 3 hafta sonra ilk kez parkeye çıkacak.

Yeşil-kırmızılı ekip ligde yarın HDI Sigorta Afyon Belediyespor'u ağırlayacak. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaki mücadele saat 15.15'te başlayacak. Karşıyaka'da koronavirüs geçiren oyuncuların testleri hafta içinde negatife dönerken karantinası devam eden Nusret forma giyemeyecek. Son lig maçını 1 Kasım'da Türk Telekom deplasmanında oynayıp ardından salgın kabusuyla boğuşan Pınar Karşıyaka'da karantinaları biten isimler dün günler sonra ilk kez takımla antrenmana katıldı. Basketbol Federasyonu'na bu maç öncesi yaptığı erteleme talebi kabul görmeyen Karşıyaka, kondisyon eksikleri bulunup halsiz olan 6 basketbolcuyu oynatıp oynatmamakla ilgili karar vermedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Toplu ulaşıma pandemi ayarı
Sonraki Haber Başkan Soyer, Kenti Yeniden Düşünme panelinde konuştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?