ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Gora'ya takılmadı

Pınar Karşıyaka, Gora'ya takılmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Gora'ya takılmadı

Eurocup 4.haftasında Pınar Karşıyaka konuk ettiği Zielona Gora'yı 83-67 mağlup etti.

Maça Gabriel'in üst üste 2 üçlüğüyle başlayan Pınar Karşıyaka Strawberry'nin sayısıyla 8-0'lık seri yakaladı. Palacios ile üst üste 8 sayı bulan yeşil kırmızılılar Diebler ve Bobby Dixon'ın üçlükleriyle ilk çeyreği 26-14 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Dixon, Diebler ve Mutlu ile farkı açan Pınar Karşıyaka Barış Hersek'in üst üste sayılarıyla soyunma odasına 50-27 önde gitti. İkinci yarıya tutuk başlayan yeşil kırmızılılar Troutman ve Hosley ile etkili olan Zielona'nın farkı kapatmasına izin verdi. Son çeyreğe Karşıyaka 62-51 önde girdi. Son çeyrekte Gora farkı 6 sayıya indirmeyi başardı. Palacios, İnanç ve Dixon ile oyunun kontrolünü tekrar eline alan Pınar Karşıyaka karşılaşmayı 83-67 kazandı.

Pınar Karşıyaka'da Juan Palacios 17 sayı 9 ribaund 3 asist ile maçın en skorer ismi oldu. Bobby Dixon 15 sayı 2 ribaund 7 asist ve Barış Hersek 12 sayı 3 ribaund ile mücadele etti.

Zielona Gora'da ise Maciej Kucharek 13 sayı 4 ribaund 2 asist kaydetti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber THY İzmir uçağına bomba ihbarı...
Sonraki Haber Kocaoğlu, Spor Bakanıyla görüştü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?