ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Gelişim uzatmada mağlup

Pınar Karşıyaka Gelişim uzatmada mağlup

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Gelişim uzatmada mağlup

Türkiye Basketbol 2. Ligi 14. Haftasında Pınar Karşıyaka Gelişim deplasmanda Boluspor'a, normal süresi 72-72'lik eşitlikle sonlanan karşılaşmada uzatmada 86-85 kaybetti.

Ev sahibi Boluspor, etkili başladığı karşılaşmanın ilk çeyreğini 19-16 önde kapatmayı başardı. Bolu temsilcisi ikinci çeyrekte de üstünlüğünü sürdürse de farkı açarak rahatlamayı başaramadı ve soyunma odasına yalnızca bir farkla önde gitti. 38-37’lik skorla başlayan karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde üstünlük defalarca el değiştirse de Pınar Karşıyaka Gelişim çeyreği 58-56 önde tamamlamayı başardı. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan karşılaşmanın son çeyreği 72-72’lik eşitlikle sona erince uzatma devrelerine getirdi. Uzatma devresinde de uzun süre eşitlik bozulmazken, Boluspor bitime 6 saniye kala bulduğu basketle karşılaşmadan 86-85 galip ayrıldı.

Boluspor                                                                            Pınar Karşıyaka Gelişim

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Dadaşspor engelini aştı
Sonraki Haber Kaf Kaf, Ankara'da Telekom'un hattını kesti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?