ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Gelişim evinde kaybetti…

Pınar Karşıyaka Gelişim evinde kaybetti…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Gelişim evinde kaybetti…

Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Pınar Karşıyaka Gelişim, kendi evinde Tofaş Gelişim’e 82-81 yenildi. Pınar Karşıyaka Gelişim’de Egemen Güven 31 sayı, 14 ribaunt ile oynadı.

Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmanın ilk çeyreğinin büyük bölümünü ev sahibi Pınar Karşıyaka Gelişim önde götürse de çeyreğin sonlarında öne geçen Tofaş Gelişim ikinci çeyreğe 24-22 önde başladı. Üstünlüğün bir çok kez el değiştirdiği ikinci çeyrek 42-42’lik eşitlikle sona erdi. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan üçüncü çeyreğin sonlarında üstünlüğü ele geçiren Pınar Karşıyaka Gelişim, son çeyreğe 62-58 önde başladı. Mücadelenin son topa kadar sürdüğü son çeyreği 82-81 önde tamamlayan Tofaş Gelişim karşılaşmadan mutlu ayrılan taraf oldu.

Pınar Karşıyaka Gelişim, Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı şu kadrosuyla tamamladı:
Arca Tülüoğlu 13, Berk 6, Mustafa Erdoğan 20 (11 ribaunt, 5 asist),  Mertcan Solkol 10, Egemen Güven 31 (14 rib.), Bertan, Alp, Görkem, Erim Mertoğlu.
Tofaş Gelişim’de Yiğit Aslan 13, Kadir Bayram 16, Berkan 13 ve Mustafa Kırcalı 20 sayı ile çift haneli sayılara ulaşan oyuncular oldu.

Bu yenilgiden sonra Pınar Karşıyaka Gelişim son sırada averajla yer alan 5 galibiyetli 5 takımdan biri durumunda kaldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Asrın Grup Yeşilyurt ile kendine geldi
Sonraki Haber İzmir Şubat ortasında ''Yaz''ı yaşayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?