ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Gelişim, 68 Aksaray'a kaybetti

Pınar Karşıyaka Gelişim, 68 Aksaray'a kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Gelişim, 68 Aksaray'a kaybetti

Türkiye Basketbol 2. Ligi 20. haftasında 68 Aksaray Belediye'nin konuğu olan Pınar Karşıyaka Gelişim, rakibine 82-69'luk skorla mağlup oldu.

Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmanın ilk çeyreği ev sahibi 68 Aksaray'ın 25-20 'lik üstünlüğüyle geçildi. İkinci çeyrekte oyundaki etkinliği artırarak farkı da açmayı başaran Aksaray temsilcisi soyunma odasına 50-38 önde gitti. Oyunun üstünlüğü üçüncü çeyrekte de el değiştimedi ve ev sahibi ekip son çeyreğe 63-51'lik skor avantajıyla başladı. Son çeyrekte de üstünlüğü rakibine kaptırmayan 68 Aksaray, karşılaşmadan 82-69'luk skorla galip ayrıldı.

Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmanın ilk çeyreği ev sahibi 68 Aksaray'ın 25-20 'lik üstünlüğüyle geçildi. İkinci çeyrekte oyundaki etkinliği artırarak farkı da açmayı başaran Aksaray temsilcisi soyunma odasına 50-38 önde gitti. Oyunun üstünlüğü üçüncü çeyrekte de el değiştimedi ve ev sahibi ekip son çeyreğe 63-51'lik skor avantajıyla başladı. Son çeyrekte de üstünlüğü rakibine kaptırmayan 68 Aksaray, karşılaşmadan 82-69'luk skorla galip ayrıldı. - See more at: http://basketbolig.com/haber/68-aksaray-pinar-karsiyaka-gelisim-karsisinda-zorlanmadi/10975/#sthash.RUib1kHt.dpufKarşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmanın ilk çeyreği ev sahibi 68 Aksaray'ın 25-20 'lik üstünlüğüyle geçildi. İkinci çeyrekte oyundaki etkinliği artırarak farkı da açmayı başaran Aksaray temsilcisi soyunma odasına 50-38 önde gitti. Oyunun üstünlüğü üçüncü çeyrekte de el değiştimedi ve ev sahibi ekip son çeyreğe 63-51'lik skor avantajıyla başladı. Son çeyrekte de üstünlüğü rakibine kaptırmayan 68 Aksaray, karşılaşmadan 82-69'luk skorla galip ayrıldı. - See more at: http://basketbolig.com/haber/68-aksaray-pinar-karsiyaka-gelisim-karsisinda-zorlanmadi/10975/#sthash.RUib1kHt.x
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Vatan sevgileriyle büyüklere örnek oldular
Sonraki Haber Tolungüç mağlubiyetle başladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?