ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka galibiyete uzatmada uzandı

Pınar Karşıyaka galibiyete uzatmada uzandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka galibiyete uzatmada uzandı

Spor Toto Basketbol Ligi ikinci haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda Gaziantep Basketbol'u uzatmada 75-73 mağlup etti.

İki takımda mücadeleye hücumda sıkıntılı başlarken ilk çeyreği Gaziantep Basketbol 15-12 önde tamamladı. İkinci çeyrekte dış atışlarda etkili olan Pınar Karşıyaka soyunma odasına 35-30'luk üstünlükle gitti. İkinci yarıda heyecan sürerken Gaziantep Basketbol Balazic ve Ivanov ile sayılar buldu. Son çeyreğe 49-49 eşitlikle girildi. Son çeyrekte çekişme sürdü ve son 1,5 dakika kala Gaziantep Basketbol Cherry'nin basketiyle skora dengeyi tekrar getirdi. Kalan sürede skor olmadı ve karşılaşma 63-63 sona erdi. Uzatma dakikalarında daha etkili olan Pınar Karşıyaka Petway ve Dillard'ın basketkeriyle karşılaşmayı 75-73 kazandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaleci Behram ile Deniz Biricik barıştı...
Sonraki Haber Karşıyaka'da tüp hırsızları yakalandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?