ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe'ye konuk oluyor

Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe'ye konuk oluyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe'ye konuk oluyor

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka bugün Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Ülker Sports Arena'da oynanacak olan karşılaşma saat 16.30'da başlayacak ve Lig TV 2'den canlı yayınlanacak.Oynadığı 6 maçta 5 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak liderlik koltuğunda oturan Pınar Karşıyaka'da boynundan sakatlanan Can Altıntığ görev yapamayacak. Belinde ağrıları süren Juan Palacios ve sol bileğinden sakatlanan Justin Caarter'ın ise durumları maç saati netleşecek.

Yeşil kırmızılılar coach Ufuk Sarıca, ligde liderlik koltuğunu bırakmaK istemediklerini söyledi. Fenerbahçe'nin geçen hafta Euroleague karşılaşmasında deplasmanda Bayern Munih'i mağlup ettiğini hatırlatan Sarıca, "Rakibimizin kadrosu yıldızlarla dolu. Kaliteli ve tecrübeli bir takıma karşı oynayacağız. Geçen sene kazanılan şampiyonluğumuzda Fenerbahçe'yi içeride-dışarıda yenmesini bildik. Yine kazanacağımıza inanıyorum. Taraftarımızı maça bekliyorum" şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Karşıyaka'da öğrenci ve öğretmenlere çevre eğitimi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?