ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe'ye kaybetti

Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe'ye kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe'ye kaybetti

Türkiye Basketbol Ligi 20.haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda Fenerbahçe Ülker'e 70-62 mağlup oldu.

Karşılaşmaya Pınar Karşıyaka Diebler'in üçlüğüyle başladı. Oğuz Savaş ve Goudelock ile sarı lacivertliler etkili olurken Karşıyaka Palaicos ile sayı buldu. Zisis ve Bogdanovic'in sayılarıyla Fenerbahçe farkı 10 sayıya çıkarttı. Diebler ve Strawberry'nin sayılarına ev sahibi ekip Preldzic ile cevap verdi ve ilk çeyreği 26-16 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Vesely ve Hickman ile Fenerbahçe farkı 17 sayıya kadar çıkardı. Palacios ve Diebler ile yeşil kırmızılılar farkı azaltırken soyunma odasına Fenerbahçe Ülker 33-28 önde gitti. İkinci yarı Bogdanovic ve Gabriel'in karşılıklı basketleriyle başladı. Sarı lacivertliler Hickman ile etkili olurken Pınar Karşıyak Barış'tan sayıalr buldu. Son çeyreğe 53-48 Fenerbahçe Ülker üstünlüğüyle girildi. Son çeyrekte Semih, Hidkman ve Preldzic ile Fenerbahçe farkı tekrar açtı. Cemal ve Gabrile ile Karşıyak farkı indirse de karşılaşmayı 70-62 Fenerbahçe Ülker kazandı.

Pınar Karşıyaka'da Jon Diebler 16 sayı 3 ribaund ilemaçın en skorer ismi oldu. Juan Palacios 11 sayı 5 ribaund 1 asist ve Cemal Nalga 8 sayı 6 ribaund 1 asist ile oynadı.

Fenerbahçe Ülker'de Ricky Hickman 14 sayı 1 ribaund 3 asist ile takımının en skorer ismi olurken Bogdan Bogdanovic 11 sayı 4 ribaund ve Emir Preldzic 11 sayı 2 ribaund 3 asist ile mücadele etti.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Öğrencilerden Lösemili Kardeşlerine Destek
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?