ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe'ye direnemedi

Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe'ye direnemedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe'ye direnemedi

Spor Toto Basketbol Ligi 7.haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda Fenerbahçe'ye 104-82 mağlup oldu.

Karşılşama Ragland ve Udoh'un karşılıklı basketleriyle başladı. Pınar Karşıyaka Josh Carter ve JustinCarter'dan sayılar bulurken sarı lacivertliler Datome ve Udoh ile etkili oldu. Colton Iverson ve Raglan ile yeşil kırmızılılar oyunda kalırken Fenerbahçe'de Datome atmaya devm etti ve ilk çeyrek 26-23 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi. İkinci çeyrekte Fenrebahçe Melih ve Antic ile üst üste üçlük isabetle rbulurken Karşıyaka Palacios ile etkili oldu. Fenerbahçe Datome, Vesely ve Dixon'ın sayılarıyla farkı açmaya çalışırken Karşıyaka Gabriel ve Carter ile oyunda kaldı. Devre 54-48 Fenerbahçe üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda Vesely ve Antic ile etkili başlayan Fenerbahçe farkı çift hanelere çıkardı. Pınar KSK savunmada toparlnamazken Bogdanovic ve Kalinic'in de skora katkısıyla son çeyreğe 81-62 Fenerbahçe üstünlüğüyle girildi. Son çeyrekte Fenerbahçe rahat oyununu sürdürürken Pınar Karşıyaka karşılaşmadan 104-82 mağlup ayrıldı.

FENERBAHÇE                                                                 PINAR KARŞIYAKA

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Altın Kedi ödülleri sahiplerini buldu
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Gelişim Tofaş'ı geçti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?