ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka farkı...

Pınar Karşıyaka farkı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka farkı...

FIBA Europe Cup E grubunda mücadele eden Pınar Karşıyaka, deplasmanda Phoenix Brussels'i 79-66 yendi.

Deplasmandaki galibiyetin başrol oyuncusu Amath M'baye oldu ve 24 sayı kaydetti. Pınar Karşıyaka, Amath M'baye'nin arka arkaya üçlükleriyle karşılaşmaya iyi başladı. David Bell ile karşılık veren evsahibi Brussels, farkı eriterek skora denge getirdi. İlk çeyrek 19-19 eşitlikle sona erdi. Top kayıpları ile ikinci çeyreğe başlayan Brussels karşlısında çeyreğe iyi başlayan ve farkı açan Pınar Karşıyaka 02:45 dakikada farkı çift hanelere çıkardı. Devreyui de 48-34 önde tamamladı.

Üçüncü çeyrekte Pınar Karşıyaka, top kayıpları ile kötü başlasa da farklı üstünlüğünü korumasını bildii. Pota  altında Semih Erden, üç sayı çizgisinden de M'baye ile maçın hakimiyetini eline aldı. Üçüncü çeyrek 50-65 Karşıyaka'nın farklı üstünlüğüyle geçildi. Son çeyrekte ev sahibi ekip Brussels, Foerts ve Fairell ikilisiyle reaksiyon göstererek farkı 07:33 dakika kala tek hanelere çekti (59-68).M'baye ile hızlı cevap veren Pınar Karşıyaka,  karşılaşmadan 79-66 galip ayrıldı.

Pınar Karşıyaka: Amath M'Baye - 24, Semih Erden - 14, Jordan Morgan - 12, Brandon Triche - 7, Tony Taylor - 6, Yunus Sonsırma - 5, D.J. Kennedy - 5, Onuralp Bitim - 3, Nusret Yıldırım - 3

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Halk Eğitim Müdürü Korkmaz, İzmir İşkur müdürünü ziyaret etti
Sonraki Haber Lösevlilerden İzmir'de büyük kortej

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?