ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka evinde son çeyrekte yıkıldı

Pınar Karşıyaka evinde son çeyrekte yıkıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka evinde son çeyrekte yıkıldı

Türkiye Basketbol Ligi 9.haftasında Pınar Karşıyaka konuk ettiği Trabzonspor Medical Park'a 91-87 mağlup oldu.

İlk dakika içerisinde Stipanovic ile skor bulan Trabzonspor Medical Park, Palacios ile Strawberry’nin sayılarına engel olamayınca Pınar Karşıyaka, 5.dakikaya 12-6 üstün girdi. Mola alan konuk ekip, aranın ardından Sean Marshall’ın sayılarıyla hücumdaki suskunluğunu bozarken, Novica Velickovic’in de boyalı alana yaptığı katkıyla skorda dengeyi yakaladı (19-19). İlk periyotu Ceyhun Altay’ın sayılarıyla Pınar Karşıyaka 24-21 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Can Altıntığ ile Gani Lawal’ın basketleri sonrasında Trabzonspor Medical Park 24-25 öne geçerken, ev sahibi ekip de mola aldı. Ara sonrasında Barış Hersek, Bobby Dixon ve Kenneth Gabriel üçlüsüyle hücumlardan skor çıkartan Pınar Karşıyaka, 15.dakikada durumu 35-30 yaptı. Ancak Velickovic ile Yunus’un basketleriyle Karadeniz ekibi iki dakika içerisinde skoru bir kez daha dengeledi (37-37). Pınar Karşıyaka, son 6 saniye içerisinde Barış’ın pota altı tipi ve DJ Strawberry’nin de kaptığı topu sayıya çevirmesiyle devreyi 6 sayı farkla üstün tamamladı (48-42).

Jon Diebler ve Juan Palacios’un sayılarıyla üçüncü periyota tempolu giriş yapan Pınar Karşıyaka, boyalı alanda Gani Lawal’ı durduramadı. Marshall’ın dört kez kullandığı serbest atışlardan iki isabet çıkarttığı bu bölümde ev sahibi ekip, Barış Hersek ve DJ Strawberry ikilisiyle bulduğu basketlerle 25.dakikada 13 sayılık farkı yakaladı (61-48). Mola alan Trabzonspor Medical Park, ara sonrasında Hardy ile üç sayı çizgisinin gerisinden ve Lawal ile de boyalı alandan basketler buldu. Ancak savunmada rakibini durduramayan konuk ekip, son 10 dakikalık bölüme 71-61 geride girdi. Mücadelenin final periyotuna Nusret Yıldırım ve Can Altıntığ’ın sayılarıyla hızlı başlayan Trabzonspor Medical Park, yakaladığı 10-2’lik seriyle 33.dakikada durumu 73-71’e getirdi. Bobby Dixon’ın sayılarına Sean Marshall ile karşılık veren Karadeniz temsilcisi, Gani Lawal’ın da basketiyle 38.dakikada 78-79 öne geçti. Mola alan Pınar Karşıyaka, Jon Diebler ile skor bulmasına karşın Lawal ile Can’ın basketlerine engel olamadı. Taktik faulleri de iyi değerlendiren Trabzonspor Medical Park, maçtan da 87-91 galibiyetle ayrıldı.

PINAR KARŞIYAKA (87): Mutlu Demir 2 (4 ribaund), Juan Palacios 8 (7 ribaund- 4 asist), Barış Hersek 18 (5 ribaund- 2 asist), DJ Strawberry 20 (5 ribaund- 7 asist), Bobby Dixon 15 (4 ribaund- 4 asist), Kenneth Gabriel 8 (1 ribaund- 1 asist), Ceyhun Altay 7 (1 ribaund- 1 asist), Jon Diebler 9 (1 ribaund- 2 asist)

TRABZONSPOR MEDİCAL PARK (91): Demarquis Bost 2 (8 ribaund- 4 asist), Dwight Hardy 11 (4 ribaund- 3 asist), Yunus Akçay 4, Novica Velickovic 6 (6 ribaund- 3 asist), Andnja Stipanovic 5 (3 ribaund), Alper Saruhan (1 asist), Can Altıntığ 14 (1 ribaund- 7 asist), Nusret Yıldırım 7 (6 ribaund), Sean Marshall 17 (1 ribaund- 1 asist), Gani Lawal 25 (16 ribaund)
 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Horoz kaçtı, Kaf Kaf yakaladı...
Sonraki Haber Sarıca: Bu yenilgi planlarımızı bozdu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?