ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Efes maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Pınar Karşıyaka, Efes maçının hazırlıklarını sürdürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Efes maçının hazırlıklarını sürdürüyor

ING Basketbol Süper Ligi'nde hafta sonunda liderlik için Anadolu Efes ile karşılaşacak olan Pınar Karşıyaka hazırlıklarını tam kadro sürdürüyor.

Yeşil Kırmızılılar ligde 14 maçta 12, lider Anadolu Efes ise 13 galibiyet elde etti. Karşıyaka zorlu randevu öncesi bu sezon lig ve Avrupa'da evinde oynadığı tüm maçları kazandı. Süper Lig ve FIBA Europe Cup'ta iç sahada rakiplerine hiç galibiyet şansı vermeyen Kaf-Kaf, evinde 12'de 12 yaptı.

Ufuk Sarıca'yla yıllarca Efes ve A Milli Takım'da omuz omuza çalışan yeşil-kırmızılıların eski antrenörlerinden Ergin Ataman yönetiminde, geçen sezon ligde yıllar sonra şampiyon olup Euroleague'de tarihinde ilk kez final oynayan Anadolu Efes bu sezon da hem lig hem Avrupa'da etkili.Euroleague'de haftaya averajla ikinci sırada başlayan Anadolu Efes, bu sezon toplam 15 deplasman maçının 13'ünü kazandı.İstanbul temsilcisi deplasmanlarda ekim ayından beri lig ve Avrupa'da çıktığı 10 maçta 10 galibiyet aldı.

Pınar Karşıyaka, Efes maçı hazırlıklarını Tony Crocker'ın da dönmesiyle tam kadro olarak sürdürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tarımda İzmir rüzgarı
Sonraki Haber Karşıyaka CHP'ye 2 Serdar aday...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?