ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Bursa'da yenilgiyle başladı...

Pınar Karşıyaka, Bursa'da yenilgiyle başladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Bursa'da yenilgiyle başladı...

Pınar Karşıyaka, geçirdiği trafik kazası sonucu 2001'de hayatını kaybeden eski milli basketbolcu Cevat Soydaş'ın anısına bu yıl 18. düzenlenen Uluslararası Crowne Plaza Bursa Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası’na yenilgiyle başladı…

TOFAŞ Spor Salonu'ndaki turnuvanın ilk maçında B Grubu'nda Pınar Karşıyaka ile Gaziantep Basketbol karşılaştı. Mücadelede ilk periyodu 26-22 önde tamamlayan Gaziantep Basketbol, devreyi 49-30 üstün bitirdi. Üçüncü periyodu 65-51 önde geçen Gaziantep Basketbol, müsabakayı da 97-68 kazandı.

Diğer maçta A Grubu'nda normal süre 87-87 sona eren maçta Türk Telekom, evsahibi Tofaş’ı  uzatmada 103-102 yendi.

Yarın B Grubu'nda Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile Pınar Karşıyaka karşılaşacak. A Grubu'nda ise TOFAŞ, Yunanistan temsilcisi Promitheas Patras ile mücadele edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gazilerin başkanı Taşcı: Gazi vurulunca değil, unutulunca ölür
Sonraki Haber Köy Enstitüleri ruhu Karşıyaka’da yaşıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?