ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Beşiktaş'ı konuk ediyor

Pınar Karşıyaka, Beşiktaş'ı konuk ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Beşiktaş'ı konuk ediyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 17.haftasında Pınar Karşıyaka bugün Beşiktaş Sompo Japan'ı konuk edecek.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak olan mücadele saat 15.15'te başlayacak. Yeşil-kırmızılılarda sakatlığı bulunan Erdi Gülaslan forma giyemeyecek. s.Oliver Würzburg maçında sakatlanan Birkan Batuk'un durumu ise maç saatinde belli olacak.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Almanya'da maça iyi başlamalarına rağmen bunu sürdüremediklerini bildiren Büyükkarcı, şöyle konuştu: "s.Oliver Würzburg maçının devre arasında gruptaki diğer maçın sonucuna göre adımızı son 16 turuna yazdırmamız bizde konsantrasyon kaybına yol açtı. Deplasmanda aldığımız mağlubiyete rağmen Avrupa'da yolumuza devam etmek önemli. Şimdi önümüzde yarın oynayacağımız Beşiktaş Sompo Japan karşılaşması var. Bu maçı en iyi şekilde geçip, ligdeki konumumuzu güçlendirmek istiyoruz. Karşıyaka taraftarının her zaman olduğu gibi bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz."

Turgay Büyükkarcı, s. Oliver Würzburg karşılaşması öncesinde İzmir'i ve Karşıyaka'yı anlatan tanıtım filminden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, şunları kaydetti: "İzmir'in sesini her yerde basketbol takımımızla duyurmaya devam ediyoruz. Bu yolda sivil toplum örgütleri, ticaret ve sanayi odaları, belediyeler ve siyasilerden destek bekliyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ederken de formamızda EXPO'nun tanıtımını yaptık, Avrupa'da bu konuyla ilgili üzerimize düşeni fazlasıyla yaptık, yine yapmaya devam ediyoruz. Tanıtımın en güzel ve hızlı yolu spordan geçiyor."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka filesine antrenör takviyesi...
Sonraki Haber Lara ve Deniz birinciliklerini sürdürüyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?