ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Beşiktaş'ı konuk ediyor

Pınar Karşıyaka, Beşiktaş'ı konuk ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Beşiktaş'ı konuk ediyor

Spor Toto Basketbol Ligi 5.haftasında Pınar Karşıyaka bugün Beşiktaş Sompo Japan'ı konuk edecek.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 16:00'da başlayacak. Maç biletler Tam 40TL, öğrenci 20 TL olarak belirlendi. Öğrenci biletleri Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nun oradaki KSK Store'dan bugün saat 11:00 itibari ile satışa sunulacak.

Beşiktaş Sompo Japan'ı sezon başı Pınar Karşıyaka'dan ayrılan Ufuk Sarıca çalıştırıyor. Pınar Karşıyaka'da 2012'de göreve başlayan Ufuk Sarıca, yeşil kırmızılı ekibe bir lig şampiyonluğunun yanı sıra bir Türkiye Kupası ve bir Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandırdı. Sarıca Pınar Karşıyaka'yı Eurochallenge Cup'ta finale taşıyıp, tarihinde ilk kez Euroleague oynattı. Sezon başında sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen tecrübeli çalıştırıcının yeni takımı Beşiktaş Sompo Japan, lig ve Avrupa'da oynadığı 7 maçı da kazandı. Karşıyaka'nın ligde 4 haftada 2, Avrupa'da 3 haftada 2 galibiyeti bulunuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ın filedeki rakibi Beylikdüzü Voleybol İhtisas
Sonraki Haber Atakent’te tramvay düzenlemesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?