ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Berk'i açıkladı

Pınar Karşıyaka Berk'i açıkladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Berk'i açıkladı

Fenerbahçe'den 1 yıl için 650 bin TL.'ye kiralık olarak transfer edilen 21 yaşındaki Berk Uğurlu için Karşıyaka Yönetiminden açıklama geldi.

Açıklama şöyle:

Pınar Karşıyakamız, geçtiğimiz sezon  Fenerbahçe forması giyen Berk Uğurlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.Pınar Karşıyaka ailesi olarak Berk Uğurlu’ya hoş geldin diyor, yeşil-kırmızılı forma ile birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz.

 Berk Uğurlu Kimdir?

27 Nisan 1996 doğumlu 1.92 boyundaki Berk Uğurlu, oyun kurucu  pozisyonunda oynamaktadır. Profesyonel kariyerine Fenerbahçe ile başlayan Berk Uğurlu,  geçtiğimiz sezon  2,5 sayı, 0,8 ribaund, 1,8 asist ortalamaları ile mücadele etmiştir. Berk Uğurlu Fenerbahçe forması ile 3 lig şampiyonluğu, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1 Euroleague şampiyonluğu elde etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 31. Uluslararası İzmir Festivali sona erdi
Sonraki Haber Muhammed gitti, Ponitka gidiyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?