ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Avrupa'da tamam devam maçında

Pınar Karşıyaka Avrupa'da tamam devam maçında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Avrupa'da tamam devam maçında

FIBA Şampiyonlar Lig B Grubu son maçında Pınar Karşıyaka bugün deplasmanda Arged BM Stal Ostrow Wielkopolski ile karşılaşacak.

Karşılaşma saat 22:30'da başlayacak ve Tvibuspor 2 kanalından canlı yayınlanacak. Grupta 2 galibiyet ve 3 mağlubiyeti bulunan yeşil-kırmızılı ekibin gruptan çıkamama ihtimali bulunuyor. Grupta 3. sıra da bulunan Kaf-Kaf, son sırada bulunan rakibini mağlup etmesi durumunda Play-In turuna katılma hakkı kazanacak. İlk maçta rakibini 80-77'lik skorla mağlup etmeyi başaran Karşıyaka, bu maçta 3 sayı veya daha farklı yenilgi alması halinde Avrupa'ya veda edecek. Öte yandan İzmir temsilcisi, 1 veya 2 farklı skorla rakibine kaybetmesi halinde 28 Aralık tarihinde Manresa - Hapoel karşılaşmasında Hapoel takımının galibiyetini bekleyecek.

Stal Ostrow maçı öncesinde Pınar Karşıyaka'da sakatlıkları bulunan Semih Erden ve Michael Roll ile kız arkadaşı doğum yapacak olan Tony Taylor maç kadrosunda yer almıyor. James Blackmoon ve Burak Can Yıldızlı'nın durumları ise maç saatinde belli olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kanada Liseleri için MEB Denkliği Var mı
Sonraki Haber Baba olan Tony Taylor Polonya'ya gitti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?