ANA SAYFA > SPOR > Baba olan Tony Taylor Polonya'ya gitti

Baba olan Tony Taylor Polonya'ya gitti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Baba olan Tony Taylor Polonya'ya gitti

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda gruptan çıkma maçında Polonya'da Arged BM Stal Ostrow Wielkopolski ile karşılaşacak Pınar Karşıyaka'nın oyun kurucusu Tony Taylor'ın baba olduktan sonra Polonya'ya gitti.

Pınar Karşıyaka'dan yapılan açıklamada, dün akşam Tony Taylor ve kız arkadaşı Cyrstal Warner'ın bebekleri "Tony Christopher Taylor III"nin doğduğu, anne ve bebeğin durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Doğum nedeniyle İzmir'de kalan Taylor'un Polonya'ya hareket ettiğinin belirtildiği açıklamada, "Dün akşam geç saatlerde oğlunu kucağına alan Tony Taylor, Pınar Karşıyaka'mızın Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Arged BM Stal Ostrow Wielkopolski ile oynayacağı maçın kafilesinde yer almak için sabaha doğru yola çıktı." ifadelerine yer verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Avrupa'da tamam devam maçında
Sonraki Haber Vali Köşger: Karşıyaka Stadyumu yapılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?