ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka avantajı kaptı...

Pınar Karşıyaka avantajı kaptı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka avantajı kaptı...

FIBA Şampiyonlar Ligi Son 16 turu ilk maçında Pınar Karşıyaka evinde Beşiktaş Sompo Japan'ı 75-70 mağlup etti.

Karşılaşma Ponitka ve Clark'ın karşılıklı basketleriyle başladı. Ponitka ve Green ile üst üste basketler bulan yeşil kırmızılılar ilk çeyreği 22-13 önde tamamladı. İkinci çeyreğe ev sahibi ekip Summer'ın üçlüğüyle başlarken Beşiktaş Sompo Japan, Roll ve Clark ile rakibine cevap verdi. Karşıyaka, Owens ile skor bulukren siyah beyazlılar Thompson ve D.J Strawberry ile sayılar buldu. Soyunma odasına 41-40'lık Pınar Karşıyaka üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarıda Beşiktaş, Roll'un basketiyle mücadelede öne geçti. Green ve Ponitka ile yeşil kırmızılılar skorda üstünlüğünü yine eline alırken farkı 7 sayıya çıkardı. Stimac'ın üst üste 8 sayısıyla Beşiktaş skora dengeyi getirdi. Bu çeyrekte çok etkili olan Stimac'ın basketiyle siyah beyazlılar son çeyreğe 58-57 önde girdi. Son çeyrekte Green ve Summers'ın sayılarıyla Pınar Karşıyaka tekrar öne geçti. Stimac'ın sayılarına Green'in üst üste basketleriyle cevap veren Pınar Karşıyaka karşılaşmayı 75-70 kazandı.

 


PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir ile Miami kardeş liman olacak
Sonraki Haber Markovic: İstanbul'da son dakikaya kadar mücadele edeceğiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?