ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Ankara'da galibiyeti uzatmada aldı

Pınar Karşıyaka Ankara'da galibiyeti uzatmada aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Ankara'da galibiyeti uzatmada aldı

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 6.haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda TED Ankara Kolejliler'i uzatmada 84-78 mağlup etti.

Karşılaşmanın ilk çeyreği 17-16 TED Kolejliler üstünlüğüyle sona erdi. İkinci çeyrekte etkisi artıran ev sahibi ekip soyunma odasına 35-30 üstün gitti. İkinci yarıda DeJuan Summer ile etkisini artıran yeşil kırmızılılar son çeyreğe 60-52'lik skorla üstün girdi. Son çeyrekte Başkent temsilcisi farkı eritmeyi başardı ve öne geçti. Bitime 24 saniye kala Brown'un üçlüğüyle Pınar Karşıyaka öne geçti. TED Kolejliler bitime 17 saniye kala Shorter ile serbest atışlardan tek isabet buldu ve oyuna dengegeldi. Ponitka ile son topu Pınar Karşıyaka kullanamadı ve karşılaşma 71-71 eşitlikle sonlandı. Uzatmaya Pınar Karşıyaka 9-0'lık seri ile başladı ve etkisini göstererek karşılaşmayı 84-78 kazandı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Maltepe Yalı'ya kaybetti
Sonraki Haber Karşıyaka'da gençlere af çıktı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?