ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Afyon'da kaybetti...

Pınar Karşıyaka Afyon'da kaybetti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Afyon'da kaybetti...

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 19. haftasında erteleme maçında Pınar Karşıyaka deplasmanda Afyon Belediyespor'a 89-86 yenildi.

Veysel Eroğlu Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini 30-21 önde tamamlayan Pınar Karşıyaka devreyi de 50-45 önde kapattı. 3. çeyrekte başarılı bir savunma yapan evsahibi ekip Pınar Karşıyaka'ya sadece 7 sayı şansı verdiş ve çeyrekj sonunda 65-57 öne geçen evsahibi ekip karşısında son çeyrekte farkı kapatmaya çabalayan Pınar Karşıyaka bunu başaramadı ve maçı 89-86 kaybederek play off şansını da zora soktu.  
Karşılaşmanın ikinci ve üçüncü çeyreğinde geri dönüş yapıp öne geçen, son çeyrekte de dönüşle elde ettiği üstünlüğü koruyan Afyon Belediyespor’da Cullpepper 22 sayı, 5 asistle galibiyette en önemli payı olan oyuncu oldu. Haggins ve Altan 12’şer sayı, kenardan gelen Dorukhan ve Altan’la 10'ar sayı kaydederek geri dönüşte önemli katkı verdi.
Pınar Karşıyaka'da Birkan Batuk 21, Sek Henry 19, Assem Marei 17, Berk Uğurlu 13 sayı kaydetti. Berk, Birkan ve Henry üçlüsü takımın 20 asistinden 16’sına da imza attı.

Salon: Prof. Dr. Veysel Eroğlu
Hakemler: Alper Altuğ Köselerli, Kerem Baki, Ozan Çakar
Afyon Belediyespor: Hagins 12, Altan Erol 12, Calloway 7, Culpepper 22, Cevher Özer 9, Zelionis 7, Oğulcan Baykan, Serkan Menteşe 5, Carter 5, Dorukhan Engindeniz 10
Pınar Karşıyaka: Berk İbrahim Uğurlu 13, Erdi Gülaslan 6, Birkan Batuk 21, Henry 19, Marei 17, Walker 2, Akif Egemen Güven 4, İlkan Karaman 4, Tayfun Erülkü
1. Periyot: 21-30
Devre: 45-50
3. Periyot: 65-57
Beş faulle çıkan: 36.08 Altan Erol (Afyon Belediyespor)

www.karsiyakahaber.com / Afyon

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi TSM Korosu'ndan muhteşem konser

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?