ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka 4 numara arıyor...

Pınar Karşıyaka 4 numara arıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka 4 numara arıyor...

Pınar Karşıyaka, geçen haftadan bu yana İzmir'e gelmesini beklediği son yabancı transferi Antonio Campbell'in sözleşmesini feshederek yeni 4 numara transfer edecek.

Geçen hafta yeşil-kırmızılılara havalimanında bavulu kaybolduğu için uçağı kaçırdığını bildiren, o tarihten bu yana iletişim kurulamayan Campbell'i gözden çıkaran yönetim, uzun forvet arayışına başladı. İzmir temsilcisinin listesinde NBA Yaz Ligi'nden çıkacak uzunlar var.

Campbell'e henüz ödeme yapmayan Karşıyaka, oyuncuya aldığı uçak biletinin parasını da geri talep edecek. Karşıyaka'da yeni yabancılardan guard Erving Walker, pivot Assem Marei ve kısa forvet Deividas Gailius takıma katılırken A Milli Takım'daki Berk Uğurlu ve Çin Ligi'nde oynayan şutör guard Sek Henry, önümüzdeki günlerde takıma dahil olacak. Karşıyaka, Henry'nin alacağı ücretten Çin'deki sezonu uzadığı için sözleşmesi gereği 20 bin Dolar kesecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Organ nakil bekleyen hastalara bayram hediyesi
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden zorunlu açıklama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?