ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka 2016'ya galibiyetle başladı

Pınar Karşıyaka 2016'ya galibiyetle başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka 2016'ya galibiyetle başladı

Spor Toto Basketbol Ligi 14.haftasında Pınar Karşıyaka evinde ağırladığı Demir İnşaat Büyükçekmece'yi 74-69 mağlup etti.

Karşılaşma Gabirel ve Robinson'ın karşılıklı basketleriyle başladı. Yeşil kırmızılılar Kenan ve Gabirle ile etkili olurken Iverson'ın basketiyle skoru 13-4'e getirdi. Büyükçekmece Roll ve Eldridge ile toparlanırken ilk çeyreği Karşıyaka Kerem'in üçlüğüyle 16-12 önde kapadı. İkinci çeyrekte konuk ekip Seawright ile üst üste sayılar buldu ve öne geçti. İki takımda skor bulmakta zorlanırken Pınar Karşıyaka Gabriel ile dışardan etkili oldu. Roll ve Walker'ın sayılarıyla Demir İnşaat Büyükçekmece soyunma odasına 34-30 önde gitti. İkinci yarı Walker'ın üçlüğüyle başladı. Pınar Karşıyaka Iverson ve Wright'an skor bulurken konuk ekip Seawright ile etkili oldu. Yeşil kırmızılılar Wright'ın üçlük basketiyle 46-43 öne geçti. Wright ile üst üste sayılar bulan Karşıyaka son çeyreğe 54-50 üstün girdi. Son çeyrekte Gabriel ve Muhammed'in üçlükleriyle Karşıyaka farkı 8 sayıya çıkardı. Demir İnşaat Büyükçekmece tekrar rakibini yakalasa da oyunun sonlarında hata yapmayan Pınar Karşıyaka karşılaşmayı 74-69 kazandı.

Pınar Karşıyaka: Kenan Sipahi 11, Can Altıntığ, Josh Carter, Gabriel 21, Iverson 11, Wright 16, Soner Şentürk 1, Justin Carter, Kerem Gönlüm 9, Muhammed Baygül 5
Demir İnşaat Büyükçekmece: Walker 14, Tayfun Erülkü 7, Roll 10, Robinson 7, Samardjiski 3, Seawright 17, Eldridge 7, Burak Can Yıldızlı, Yunus Emre Sonsırma 4, Ceyhun Altay

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Yusuf Şimşek ile imzaladı...
Sonraki Haber Sarıca: Eksiklerimiz varken değerli bir galibiyet aldık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?