ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka 2. Tura yükseldi...

Pınar Karşıyaka 2. Tura yükseldi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka 2. Tura yükseldi...

FIBA Erkekler Avrupa Kupası C Grubu'nda Hollanda ekibi Donar, Belçika temsilcisi Spirou Basket'i 76-73 mağlup etti. Bu sonuçla grubu ikinci sırada bitirmeyi garantileyen Pınar Karşıyaka, bir üst tura yükseldi. .

Groningen kentindeki MartiniPlaza'da oynanan müsabakada ilk periyodu 28-16 üstün tamamlayan Donar, devreyi de 43-41 önde bitirdi. Üçüncü periyodu 64-55 galip geçen ev sahibi ekip, son periyotta geriye düşmesine rağmen rakibini 76-73 yendi.
Donar'ın 11 puanla 1. sırada tamamladığı grupta bugün Mjustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda  İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek Pınar Karşıyaka'nın ikinciliği kesinleşti. Bir üst tura çıkmayı garantileyen yeşil-kırmızılı ekip, bir sonraki turda I Grubu'nda yer alacak.

Fotoğraf: Vehbi Moğol

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Madde Bağımlılıyla Mücadele Üst Kurulu Toplandı
Sonraki Haber Soyoung Yoon Karşıyakalı sanatseverler ile buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?