ANA SAYFA > EKONOMİ > Pınar, İzmirli çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor

Pınar, İzmirli çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar, İzmirli çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor

Pınar, Stevie Ödüllü Pınar Resim Yarışması ve Pınar Çocuk Tiyatrosu’ndan sonra sanata desteğini resim atölyeleri kurarak devam ettiriyor. Pınar, 30 Mart – 3 Nisan tarihleri arasında İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştireceği Resim Atölyesi ile çocukların geleceklerini hayal dünyalarıyla birleştirerek resimle anlatmaya davet edecek.

Sanata verdiği önemi 35 yıldır düzenlediği Pınar Çocuk Resim Yarışması ve 29 yıldır düzenlediği Pınar Çocuk Tiyatrosu ile gösteren Pınar,  bu yıl bir yeniliğe imza atarak Resim Atölyeleri düzenlemeye başlıyor. 30 Mart – 3 Nisan tarihleri arasında İzmirli çocuklarla İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’nde buluşacak olan Pınar, çocukların gelecek için hayallerini resmetlerine yardımcı olacak.

Pınar Resim Atölyesi 7 ilde çocuklarla bir araya gelecek

5 binin üzerinde çocuğu resim atölyesinde ağırlamayı hedefleyen Pınar, Piazza ve Optimum Alışveriş Merkezleri’nde atölyelerini açarak çocuklarla buluşacak.  Samsun Piazza, Şanlıurfa Piazza, Kahramanmaraş Piazza, Adana Optimum, Ankara Optimum Outlet, İzmir Optimum Outlet ve İstanbul Optimum Outlet’lerde kurulacak atölyeler 5 gün kalarak 6-14 yaş arasındaki miniklere sanatı sevdirecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kalkan, ilçelerden milletvekillerine rapor istedi
Sonraki Haber Sakatlar döndü, Kaf Kaf'ın yüzü güldü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?