ANA SAYFA > İZMİR > Pınar Et 30. yıl coşkusunu yaşadı

Pınar Et 30. yıl coşkusunu yaşadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Et 30. yıl coşkusunu yaşadı

Türkiye’nin lider et ve et ürünleri markası Pınar Et, 30. kuruluş yıldönümünü çalışanları ve yönetimini bir araya getiren özel bir törenle kutladı.

Türkiye’nin lider et ve et ürünleri markası Pınar Et, 30. kuruluş yıldönümünü kutlama töreninde, şirket bünyesinde 5 yılını dolduran 5, 10 yılını dolduran 10, 15 yılını dolduran 20, 20 yılını dolduran 14, 25 yılını dolduran 1, 30 yılını dolduran 2 kişi ile 35 yılını dolduran 1 olmak üzere toplam 53 çalışana başarı ve onurlandırma sertifikaları verildi. Törene Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Pınar Et Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar, Yaşar Holding Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu, Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş, Yaşar Holding İcra Başkan Yardımcıları Hikmet Altan ve Levent Dağhan, Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Başkanı Zeki Ilgaz, Pınar Et Genel Müdürü Tunç Tuncer ile Yaşar Holding ve Pınar Yöneticileri katıldı.

Pınar Et’in modern et sanayinin kurucusu ve 30 yıldır sektörün lideri olduğunu belirten Feyhan Yaşar, “Yaşar Holding ve Pınar Et olarak geçmişimiz çok parlak ve birçok başarıyla dolu. Yaşar Topluluğu olarak 70 yıldır Türkiye ile birlikte çok çalıştık, büyüdük. Bugün Türkiye’ye milyarlarca değer yaratan, binlerce insana istihdam fırsatı veren sektörlerin öncüsü olduk. Türkiye’de modern et sanayinin kurucusu ve öncüsüyüz. Sürdürülebilir iş modelleri ile ülkemizin insanına ve gelişimine fayda sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz... Gelecek yıllarda da verimliliğe dayalı sürdürülebilir bir büyüme hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Feyhan Yaşar; “Bugün geleceği yazmak için buradayız. Pınar Et’in geleceğini yazmak için iddialıyız. Geçmişimize layık bir geleceği sizlerle birlikte, yönetimimizle, elbirliğiyle yazacağımıza burada topluluğumuz adına söz vermek istiyorum. Sadakatle, liyakatle,  Pınar Et’te çalışmış arkadaşlarımızı ayrıca candan kutluyorum” dedi.

Yaşar Topluluğu’nun hedeflerine ulaşması için inancının, yeteneğinin ve insan kaynağının tam ve yeterli olduğunun altını çizen Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş; “70 yıldır birçok başarımızı beraber kutladık. Bu başarılarda en büyük pay çalışanlarımızın. En değerli varlığımız insan kaynağımız. Aklını, kalbini ve emeğini Yaşar Topluluğu’nun gelişimi için adayan tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim. Yaşar Topluluğu kurucularından aldığı güç ve destek ile çalışanlarının azimli çalışmaları Pınar Et’i geleceğe güvenle taşıyacak” diye konuştu.

Pınar Et Genel Müdürü Tunç Tuncer ise “2015 yılında pazarlama faaliyetlerimizle tüketicilerimizle iyi bir iletişim kurduk. Lider olduğumuz şarküteri kategorisinde ve özellikle AçBitir dilimli ürünlerde büyümeye devam ettik. Sektördeki liderliğimizi gelecekte de devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Devlet Tiyatrosu'nda Kibarlık Budalası kapılarını açıyor
Sonraki Haber İzmir Üniversitesi ünlü edebiyatçıları ağırladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?