ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Pınar Çocuk Tiyatrosu, 30. yılında

Pınar Çocuk Tiyatrosu, 30. yılında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Çocuk Tiyatrosu, 30. yılında

Türkiye’nin dört bir yanında milyonlarca çocuğu ilk kez tiyatroyla buluşturan ve Vahide Perçim, Bülent İnal, Özgür Ozan gibi önemli sanatçıların sanat dünyasına ilk adımlarını attıkları sahne olan Pınar Çocuk Tiyatrosu, 2016 – 2017 sezonunu yarışma ve skeçlerin de yer aldığı “Oyun Treni” ile açıyor. “Her şey çocuklarımız için” diyen Pınar, “Oyun Treni” isimli oyunu ile 30. yılında ücretsiz olarak çocuklarla buluşuyor.

Türkiye’nin dört bir yanında bugüne kadar üç milyondan fazla çocuğu ücretsiz olarak tiyatroyla buluşturan, çocuklara tiyatro sevgisini aşılarken onların kültürel ve kişisel gelişimine katkıda bulunmak ve yaratıcılıklarına destek olmak amacıyla yola çıkan Pınar Çocuk Tiyatrosu, 30. yılında da minik seyircilerin karşısında olacak. 

Pınar Çocuk Tiyatrosu, “Oyun Treni” adlı gösteri ile sağlıklı yaşam için temizliğin vazgeçilmez olduğunu ve sporun insan sağlığı ve gelişimi için önemini, oyunlar eşliğinde eğlenceli bir dil ile anlatıyor. Hijyen, dengeli beslenme, spor, arkadaşlık ve bilimin hayatımızdaki yerinin skeçlerle anlatıldığı gösteride çocuklarla yarışmalar yapılarak mutlu ve sağlıklı yaşamın önemi vurgulanıyor. Neşeli müziklerle, danslarla ve şiirsel bir anlatımla süslenen oyun, minik izleyicilerine keyifli saatler yaşatırken, soru-cevaplarla eğlendirirken öğretiyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CV Tasarım Yarışması’na başvurular başladı
Sonraki Haber Adam olacak çocuklar, Doğukan Manço ile yarıştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?