ANA SAYFA > EKONOMİ > Pınar Balık, Seafood Expo Global Fuarı’nda…

Pınar Balık, Seafood Expo Global Fuarı’nda…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Balık, Seafood Expo Global Fuarı’nda…

2016 yılında 24.sü düzenlenen dünyanın en büyük su ürünleri fuarı Seafood Expo Global, 26 Nisan - 28 Nisan tarihleri arasında Belçika'nın başkenti Brüksel’de yapıldı. Brüksel Expo'da 36 bin metrekare alana kurulan fuara 75 ülkeden 1700 firma katıldı.

Türkiye'nin ilk “Üstün Lezzet Ödüllü” balık markası Pınar Balık, Türkiye milli katılımı içerisinde standıyla yer aldı. Ödülleri, kalite belgeleri, sürdürülebilirlik ve iyi tarım sertifikaları ile sektörde fark yaratan Pınar Balık, fuarda bu özelliklerini ön plana çıkararak müşterilerin ilgisini çekti. Amerika, İspanya, İtalya, Hollanda, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi 30'dan fazla ülkeye yapılan ihracatın yanında yeni pazarların da Pınar Balık ile tanıştırılması hedefleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hiç oynamadan gitti, 100 bin TL alacak...
Sonraki Haber Bilal Doğan: ''İzmir'in 12 yılı boşa gitti''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?