ANA SAYFA > SPOR > PFDK Kaf Kaf'a yine ceza yağdırdı

PFDK Kaf Kaf'a yine ceza yağdırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
PFDK Kaf Kaf'a yine ceza yağdırdı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Karşıyaka-Samsunspor maçında yaşananlar nedeniyle Karşıyaka'ya ceza yağdırdı...

PFDK'nın açıklaması şöyle: "

Karşıyaka Kulübü'nün, 02.11.2014 tarihinde oynanan Karşıyaka - Samsunspor PTT 1. Lig müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 20 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Karşıyaka Kulübü idarecisi Mehmet Yaya'nın rakip takım sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 30 gün hak mahrumiyeti ve 6 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Karşıyaka Kulübü idarecisi Korhan Yetiş'in rakip takım sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 30 gün hak mahrumiyeti ve 6 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Eski başkan Sürekli'den yeni başkan Mertoğlu'na övgü
Sonraki Haber Karşıyaka altyapısını güçlendirmeye devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?