ANA SAYFA > GÜNDEM > Pati Festivali için geri sayım başladı

Pati Festivali için geri sayım başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pati Festivali için geri sayım başladı

Karşıyaka Belediyesi, Örnekköy Geçici Köpek Bakım evinin ek hizmet binalarını tamamladı. Sahipsiz köpekler için oluşturulan '5 yıldızlı' yaşam alanları yüzleri güldürürken, 8 Ekim'de düzenlenecek olan Pati Festivali için de geri sayım başladı.

Karşıyaka Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü öncesinde, can dostların 'yüzünü güldürecek' bir yatırıma imza atarak, Örnekköy Geçici Köpek Bakım evinin ek hizmet binalarını tamamladı. Kapalı ve açık toplam 30 odası bulunan yeni yaşam alanında; köpek bakım odası, 2 adet muayene odası, 1 ameliyathane, veteriner hekim odası, kayıt odası ve köpek sahiplenmek amacıyla tesise gelenler için bekleme odası inşa edildi. Can dostların sosyalleşmesi ve oyun oynaması için de 300 metrekarelik çim alan oluşturuldu.

Can dostlar ile sahiplerini daha sosyal ve eğlenceli ortamlarda bir araya getirmeyi hedefleyen Karşıyaka Belediyesi, bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan Pati Festivali'nin hazırlıklarını da tamamladı. 8 Ekim Pazar günü 12.00'de başlayacak olan festival, Farmina Pet Foods Türkiye ile ortaklaşa düzenlenecek. Festivale katılan her köpek için form doldurtularak Köpek Bakımevi'ne 5 kilogramlık bağış yapılması sağlanacak. Yarışmalarda dereceye girenlere ödüller verilecek. Gün boyu aktiviteler gerçekleştirilecek ve sahiplendirme stantları açılacak. Festival ile ilgili detaylı bilgi 324 44 19 – 324 44 39 numaralı telefonlardan alınabilecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Can dostlarımıza önem veriyor, onların daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda yaşaması için var gücümüzle çalışıyoruz. Örnekköy Geçici Köpek Bakım evimizi daha modern bir hale getirmenin mutluluğunu yaşıyor ve köpekleri sahiplenmek isteyen hayvanseverleri tesisimize bekliyoruz. 8 Ekim'deki Pati Festivalimize tüm Karşıyakalıları bekliyorum" dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediye Başkanlığı Tenis Turnuvası sona erdi…
Sonraki Haber 16. Caz Afişi Yarışması’nın şartnamesi açıklandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?