ANA SAYFA > SPOR > Palacios ve Strawberry'den şampiyonluk yorumu

Palacios ve Strawberry'den şampiyonluk yorumu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Palacios ve Strawberry'den şampiyonluk yorumu

Şampiyon Pınar Karşıyaka'da Juan Palacios, sezona başlarken şampiyonluğu hiç düşünmediklerini söyledi.

Palacios, yaptığı açıklamada, çok iyi bir sezonu geride bıraktıklarını kaydetti. Daha önce Fransa'da Nanterre ile  bir şampiyonluğu olduğunu hatırlatan Palacios, şöyle konuştu:

"Sezon başında bu noktada olacağımızı düşünmemiştim. Ancak sezon ilerledikçe, galibiyetler geldikçe, şampiyonluğu başarabileceğimize inanmaya başladım. Diğer takımlarla kıyasladığımızda biz takımca çok iyi anlaşıyoruz, hiç kimsenin egosu yok. Herkesin tek isteği takımın kazanması. Bence herkesin en iyi oyununu sergilemesi için koçumuz da çok etkili oldu."

Palacios, takımla sözleşmesinin 1 yıl opsiyonu olduğunu hatırlatarak, "Her şeyi masaya koyup düşünmem gerekiyor. Böyle bir başarı yakalayınca, bütün kapılar açık olabiliyor. O yüzden bütün opsiyonları düşünüp, en iyisine karar vermeye çalışacağım" diye konuştu.

İzmir'in "yavaş" temposunu sevdiğini kaydeden Palacios, "Türkiye'de en güzel şehrin İzmir olduğunu düşünüyorum" dedi.

Palacios gibi sezon başında takıma katılan Darryl Eugene Strawberry, çok iyi bir sezon geçirdiklerini ve haklı olarak taraftarları da gururlandırdıklarını söyledi.

Strawberry, büyük bir başarıya imza attıklarını vurgulayarak, "Sene boyunca eğlenerek basketbol oynadık. Bugün burada olacağımız hiç düşünmemiştim. Aslında Eurocup'ı kazanmayı hedeflemiştik. Play-off oynayacağımıza inanıyorduk, Eurocup'tan elendikten sonra şampiyonluk için biraz ihtimal veriyordum ama aklıma hiç gelmemişti" ifadesini kullandı.

Takımda arkadaşlığın çok üst seviyede olduğunu ve başarının da buna bağlı olduğunu bildiren Strawberry, "Herkes özünde çok iyi insan, bir araya gelince çok iyi bir takım olduk" değerlendirmesinde bulundu.

Strawberry, gelecek sezon için kafasında herhangi bir planın olmadığını belirterek, "Biraz dinlenip, şampiyonluğun keyfini çıkardıktan sonra karar vermek istiyorum" dedi.

İzmir'in güzel bir şehir olduğunu dile getiren Strawberry, "Türkiye de genel olarak güzel. İzmir, basketbol maçlarına kadar sessiz sakin bir şehir, öyle olunca biraz heyecan artıyor. İzmir'i çok seviyorum. İzmir'e geri geleceğime eminim" şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'yı sivrisinekler istila etti...
Sonraki Haber Moğollar'dan müzik ziyafeti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?