ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Paintball Ne Zaman Ortaya Çıktı

Paintball Ne Zaman Ortaya Çıktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Paintball Ne Zaman Ortaya Çıktı

Dünyanın birçok ülkesinde milyonlarca kişi tarafından oynan Paintball ülkemizde de çok fazla tercih edilmekte.

Dünyanın birçok ülkesinde milyonlarca kişi tarafından oynan Paintball ülkemizde de çok fazla tercih edilmekte. Günümüzün en gözde aktivite oyunları arasında gösterilen ve özellikle erkeklerin vazgeçilmezi olan bu oyun, 1980’li yıllardan beri dünyanın birçok ülkesin de tercih edilmektedir. Orman korucuları tarafından icat edilen oyun günümüze gelen kadar birçok değişime uğrayıp, son halini alarak oyun severlere sunulmaktadır. Ülkemize ise 1990’lı yıllarda giren Paintball kısa sürede Türkiye’nin birçok ilinde oynanan aktivite oyunları arasında kendine yer edinmiştir.

Paintball Da Oyuncu Sağlığı Ve Güvenliği Fazlasıyla Düşünülmekte

Ekipman seçimi tamamen oyuncuların sağlığını düşünülerek seçilmekte ve oyunculara dağıtılmaktadır. Oyuncuların performansına göre rakiplerin birbirini yenmek istemesi oyunun daha eğlenceli hale gelmesini sağlamıştır. İstanbul da oyunun en önemli isimlerinden biri olarak gösterilen https://www.evosports.com/paintball/ adresinden oyunla ilgili birçok bilgiye ulaşabilir, arkadaşlarınızla birlikte takımlarınızı oluşturarak rezervasyon yaparak Paintball keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. 1980’ li yıllarda ortaya çıkan ve günümüzde en çok tercih edilen bu oyunu sizde arkadaşlarınızla birlikte keyifle oynayabilirsiniz.   

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Keten Pantolon Modelleri
Sonraki Haber Siyah Stiletto Model Arayanlara Öneriler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?