ANA SAYFA > SPOR > Özlütürk: Üzücü bir transfer süreci yaşadık

Özlütürk: Üzücü bir transfer süreci yaşadık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özlütürk: Üzücü bir transfer süreci yaşadık

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Genel Menajeri Halis Oğuz Özlütürk katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul takımlarıyla mücadele etmenin özellikle voleybolda zor olduğunu fakat Karşıyaka Spor Kulübü olarak tüm branşlarda olduğu gibi organizasyon olarak voleybolda da her takımla rahatlıkla yarışabilecek seviyede olduklarını belirten Özlütürk “ Bu sezon içinde üzücü bir transfer süreci yaşadık. Çok değer verdiğimiz iki oyuncumuz, Ocak Ayı sonunda menajerlerinin baskısıyla başka bir kulüple ön protokol yapmışlar. Bu olay sonucunda da konsantrasyonları ve odak noktaları bozulan oyuncularımızın takımımıza verdiği katkı minimum seviyeye düştü. Bunu ben değil kendileri bize itiraf ettiler.” Dedi.

Prensip olarak sezonun son maçı bittikten sonra transfer sürecine başladıklarını söyleyen Halis Oğuz Özlütürk sözlerine şöyle devam etti; “ Biz sportif anlamda bu kadar ahlaklı ve prensipli davranırken diğer kişi ve takımlardan da aynı özveriyi bekliyoruz.

HAZİRAN BAŞINDA TÜM TRANSFERLERİ AÇIKLAYACAĞIZ
Bu sezon son maçımız bittiği anda transfer çalışmalarına başladık. Geçen sezon bizimle olan yabancı oyuncumuzla devam ediyoruz. İç transferde imzaları attırdık. 
Anlaştığımız diğer isimlerle 31 Mayıs itibariyle resmi sözleşme imzalayacağız ve  ardından Haziran başından itibaren hepsini peş peşe açıklayacağız.

BİR ALTYAPI SALONU DAHA YAPIYORUZ
Camiamıza güzel bir haber de vermek istiyorum. Bu yaz Selçuk Yaşar Spor Tesislerimizde yeni bir salon inşaatına daha başlıyoruz. Tibet Kızılcan Voleybol Salonu ile aynı ölçülerde bir salonu daha umarım en kısa sürede tamamlayacağız. Bir salon demek 200-250 genç sporcunun voleybol oynaması, voleybolu sevmesi demek. 

OLMAMIZ GEREKEN YERE GELECEĞİZ
Son olarak ekibimiz ve kendi adıma şöyle bir söz verebilirim. Yönetimimizle beraber 7 senelik mücadelemizin meyvelerini toplamak için hazırlıklarımıza çok erken başladık. Maçımıza gelip takımımızı izleyen her taraftarımız gurur duyacak. Son topa kadar mücadele eden ruhumuzu aynı şekilde sürdürüp olmamız gereken yere geleceğiz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Safiye Nadir Özel Eğitim Uygulama Okulu eTwining projesine katıldı
Sonraki Haber Muharrem İnce adaylıktan çekildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?