ANA SAYFA > EKONOMİ > Özgener: Kazanan İzmir olacak

Özgener: Kazanan İzmir olacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özgener: Kazanan İzmir olacak

İzmir Ticaret Odası (İZTO) seçimlerinin İzmirlilere ve kentteki esnaflara hayırlı olmasını dileyen İZTO Başkan Adayı Mahmut Özgener, "İzmirli KOBİ'lerimiz ve tüccarlarımızın geleceklerini ve ticaretlerine yön verecekleri seçimlerin demokrasi şenliği içinde geçeceğine inanıyorum. Üyelerimizin de yoğun ilgi göstereceğine inandığım seçimlerde kazananın İzmir ve kent ekonomisi olmasını diliyorum" dedi.

İzmir Ticaret Odası meslek komitesi ve üyelerinin seçimleri bugün (9 Nisan Pazartesi) Gaziemir'deki Fuar İzmir alanında yapılacak. Toplam 79 Meslek Komitesi'nde 429 Komite Üyesi ve 175 Meclis üyesinin belirleneceği seçimlerin kent esnafına ve İzmir'e hayırlı olmasını dileyen İZTO Başkan Adayı Mahmut Özgener, beklenen gelişim ve atılım isteğinin sandığa da yansıyacağını kaydetti. Özgener, "Her birey değişimin öncüsü olmak için yoğun ilgi gösterip bize destek olacaklarına inanıyorum. Saha ziyaretlerimizde ve biraraya geldiğimiz işadamaların her seferinde bu değişimin vakti geldiğini ve seçim günü mutlaka oylarını kullanmaya geleceklerini söyledi. Gördüğümüz bu ilgi bizleri çok mutlu etti ve kazanacağımıza olan inancımız perçinlendi" diye konuştu.
ŞENLİK HAVASINDA GEÇECEK
İzmir'in demokrasi şenliğinin yaşanacağı seçimin birlik, beraberlik ve şenlik havasında geçeceğine de inandıklarını aktaran Özgener, "Bu bir yarıştır. Kazananlar olacağı gibi kaybedenler de olacaktır. Bİze düşen sonuç ne olursa olsun bunu olgunlukla karşılamak ve rakibimizi kutlamayı bilmektir. Demokrasinin beşiği olan İzmir'de seçimde bunu bir kez daha göreceğimize inanıyorum. Tüm adaylarıma başarılar dilerken, sonuçların da kentimize hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı. 

 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Akademi STEM Çalıştayı yapıldı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Yeşilgiresun'u 6 farkla yendi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?